Nieuwe deelnemers

Woon je in Amersfoort en wil je deelnemen aan de KunstKijkRoute 2021? Vul dan voor 1 maart 2021 het formulier hieronder in. 

De deelnemersbijdrage voor dit jaar is € 75. Als deelnemend kunstenaar krijg je o.a. een full color pagina in de KKR brochure, een vlag om bij je atelier op te hangen en een eigen gedeelte op de website van de KunstKijkRoute. 

Mocht er vanwege de Corona pandemie geen KunstKijkRoute zijn, maar wel een en overzichtstentoonstelling, dan kun je daar aan deelnemen.

Om een bepaalde kwaliteitsstandaard te behouden beoordeelt de werkgroep KunstKijkRoute het werk te en let op de volgende criteria:


  • De deelnemende kunstenaar dient een oeuvre te hebben.
  • In dit oeuvre dient een duidelijke lijn zichtbaar te zijn.
  • Het werk moet 'eigen' zijn aan de kunstenaar.
  • Het werk moet getuigen van een visie op kunst; dat kan zowel maatschappelijk, zelf-referentieel als technisch zijn.

De aanmeldingsperiode vind ieder jaar plaats vanaf december tot eind februari van het jaar daarop. De werkgroep KunstKijkRoute heeft te allen tijden het eindoordeel en poogt bij alle aanvragen een schriftelijk commentaar te retourneren. Ben je afgewezen? Probeer het dan bij de volgende KunstKijkRoute nogmaals.

Voor eventuele vragen over deelname aan de KunstKijkRoute Amersfoort kunt u contact opnemen met de werkgroep via de email info@kunstkijkroute.nl.

Naam
Adres
Discipline
Locatie
Wat kun jij doen voor de Kunstkijkroute?

Mis geen enkele activiteit meer

Schrijf je in op onze KKR update-mail
Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Meer informatie vind je in het privacy statement.

Volg ons op