Fabriek aan de Eem
Fabriek aan de Eem

Fabriek aan de Eem, de grootste creatieve werkplaats van Amersfoort, stelt haar deuren open voor het publiek van de KunstKijkRoute. Uit de fabriek komt een grote diversiteit aan producten van de band rollen; van meubels tot fietsen, van keramiek tot schilderkunst en van koffie tot fotografie. Tijdens de KunstKijkRoute laten een aantal producenten/kunstenaars een selectie van hun producten zien.

In 2017 transformeerden de broers Rob en Mark een lege loods tot Fabriek aan de Eem: een levendige locatie waarin tientallen creatieve ondernemers inmiddels hun intrek hebben genomen. De grote hal is onderverdeeld in charmante ateliers die allen uitkijken op een centrale, gemeenschappelijke werkvloer gevuld met grote machinerie. Fabriek aan de Eem heeft zich ontwikkeld tot een inspirerende plek waar allerlei disciplines samenkomen. Naast individueel werk zijn er inmiddels ook verschillende samenwerkingsprojecten gestart.

Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen bezoekers een rondje maken langs de op en rond de werkvloer opgestelde kunstwerken en creatieve, handgemaakte producten. De deelnemers vertellen graag over hun producten, die uiteraard ook te koop zijn.

Beeldhouwkunst
Keramiek
06-36019103

Heliumweg 40
3812 RE Amersfoort
Nederland

Mis geen enkele activiteit meer

Schrijf je in op onze KKR update-mail
Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Meer informatie vind je in het privacy statement.

Volg ons op