KunstKijkRoute vernieuwd

Inkt
t/m

Beste bezoekers van de KunstKijkRoute 2019,

Met dit bericht wil ik, Lukas van Buuren, laten weten dat ik mij terugtrek als werkgroep leider van de KunstKijkRoute. Dennis Spelt ziet eventueel wel toekomst in zijn rol als ontwerper binnen een hernieuwde werkgroep.

Mijn focus gaat de komende tijd weer terug naar mijn werk bij Het Lokaal waar ik het heel erg naar mijn zin heb en waar veel kansen liggen voor me. Aikido waar ik me de komende jaren verder in wil ontwikkelen en op de eerste plaats mijn gezin. Dit zijn drie dingen die ik de afgelopen 2 jaar weinig aandacht kon geven en wel heel belangrijk voor mij zijn.

Wij, Dennis en Ik, zijn dus per direct opzoek naar mensen die of wel de werkgroep voortwillen zetten of wel een plekje in het bestuur van de Stichting Kunst in Amersfoort willen nemen. Dit is van belang ivm de nieuwe structurele subsidie aanvraag die voor de deur staat voor de komende periode 2021-2024.

Ben je serieus geïnteresseerd in een rol binnen het nieuwe bestuur van de Stichting Kunst in Amersfoort of in de Werkgroep KunstKijkRoute voor de komende 4 jaar, meld je dan zo snel mogelijk aan voor een verkennend gesprek.

Mis geen enkele activiteit meer

Schrijf je in op onze KKR update-mail
Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Meer informatie vind je in het privacy statement.

Volg ons op