Data en kaart

De KunstKijkRoute van Amersfoort bestaat uit 40 ateliers van beeldend kunstenaars en een aantal galeries die tijdens de KunstKijkRoute geopend zijn in het voorjaar voor het publiek. Hierdoor zijn ongeveer 800 kunstwerken van diverse disciplines (schilderijen, keramiek, sieraden, e.d.) gratis te bekijken.

De openingstijden zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur. Klik op de kaart om de kunstenaars te tonen of kies een van de filters om je kunstenaar naar keuze te vinden.

t/m

Inmiddels zijn we alweer in mei beland en worden de maatregelen rondom de Corona-pandemie langzaam en in kleine stapjes versoepeld. De cultuursector heeft het moeilijk en in welke mate alles weer opgepakt kan worden is nog onduidelijk. Wij hebben ervoor gekozen om de KunstKijkRoute in het laatste weekend van 28 en 29 november te organiseren.

t/m

Ook de KunstKijkRoute, die op 17 en 18 april gepland stond, moet wijken voor het Corona-virus. 

Uiteraard gaat de KunstKijkRoute dit jaar nog wel plaatsvinden. Dit jubileumjaar kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wanneer precies? En hoe, wat, waar? Dat kunnen we nu nog niet zeggen. We gaan direct op zoek naar een alternatief.

t/m

Met plezier kunnen we meedelen dat de KKR-werkgroep zich heeft uitgebreid tot maar liefst zes man/vrouw sterk: Dennis Spelt, Wilma Luigjes, Riejanne Boeschoten, Willem van Roozendaal, Trudi Willenborg en Foktjen Koning.

Mis geen enkele activiteit meer

Schrijf je in op onze KKR update-mail
Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Meer informatie vind je in het privacy statement.

Volg ons op