Data en kaart

De KunstKijkRoute van Amersfoort bestaat uit 40 ateliers van beeldend kunstenaars en een aantal galeries die tijdens de KunstKijkRoute geopend zijn in het voorjaar en najaar voor het publiek. Hierdoor zijn ongeveer 800 kunstwerken van diverse disciplines (schilderijen, keramiek, sieraden, e.d.) gratis te bekijken.

De openingstijden zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur. Klik op de kaart om de kunstenaars te tonen of kies een van de filters om je kunstenaar naar keuze te vinden.

t/m

Beste bezoekers van de KunstKijkRoute 2019,

Met dit bericht wil ik, Lukas van Buuren, laten weten dat ik mij terugtrek als werkgroep leider van de KunstKijkRoute. Dennis Spelt ziet eventueel wel toekomst in zijn rol als ontwerper binnen een hernieuwde werkgroep.

t/m

Zet em nu in je agenda, Zaterdag 2 en Zondag 3 November 2019. De hele stad, het centrum en daarbuiten staat dan in het teken van de KunstKijkRoute. Hou de website in de gaten en schrijf je in voor onze update mail zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste gebeurtenissen rondom ons evenement!

 

Donderdag 13-6 is het weer tijd voor de Kunstsalon. Een informele ontmoeting van Amersfoorts beeldend kunstenaars op locatie  “Boeken, Bonen & Blaadjes”, Zuidsingel 67.

t/m

Elke tweede donderdag van de maand ontmoeten Amersfoorts professioneel beeldend kunstenaars elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Iedere ontmoeting staat in het thema van een collectief bepaald onderwerp waar men vragen over heeft. Behandelde thema's zijn onder andere geweest: wat is jouw Artist statement? en Wat vraag jij voor je werk?

Mis geen enkele activiteit meer

Schrijf je in op onze KKR update-mail
Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Meer informatie vind je in het privacy statement.

Volg ons op