Menu

Uw naam hier

Als Vriend kunt u ons financieel steunen door een bedrag aan ons door te geven. Wij sturen u dan een factuur, privé of aan uw organisatie gericht. Deze kunt u dan tzt overmaken op de rekening van de Stichting Kunst in Amersfoort waaronder de werkgroep KunstKijkRoute valt.

0 tot 50,-

Vermelding in de KunstKijkRoute brochure en op de website het desbetreffende jaar.

50 tot 100,-

Vermelding in de KunstKijkRoute brochure en op de website het desbetreffende jaar. 5 KKR brochures bij u thuis afgeleverd.

100 tot 250,-

Vermelding in de KunstKijkRoute brochure en op de website het desbetreffende jaar. 10 KKR brochures bij u thuis afgeleverd. Een meet en greet met een gewenste kunstenaar naar keuze.

250 tot 500,-

Vermelding in de KunstKijkRoute brochure en op de website het desbetreffende jaar. 20 KKR brochures bij u thuis afgeleverd. Een meet en greet met een gewenste kunstenaar naar keuze en u gaat met een werk van deze kunstenaar naar huis.

500,- en meer

Vermelding in de KunstKijkRoute brochure en op de website voor Altijd. 30 KKR brochures bij u thuis afgeleverd. Een meet en greet met een gewenste kunstenaar naar keuze en u gaat met een werk van deze kunstenaar naar huis.

KunstKijkRoute033
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!