Menu

Wat is de KunstKijkroute?

De KunstKijkRoute van Amersfoort is met haar méér dan 22-jarig bestaan één van de oudste open atelierroutes van Nederland. 
Elke derde zondagmiddag in de maanden april, mei en september en oktober openen kunstenaars en galeries hun deuren van 13.00 tot 17.00 uur. Veel ateliers hebben ook gastexposanten. Naast het vertrouwde aanbod zijn ook dit jaar weer nieuwe deelnemers toegevoegd: zeven kunstenaars en drie galeries.
Voor het publiek is er dus veel te zien als zij besluiten een culturele wandeling door de stad te maken.

Elke KunstKijkRoute zondag een andere keuze dan wel route gemarkeerd met de nieuwe wapperende KKR vlag.

15 april is de 1e KKR-dag (en dat wordt een heel speciale!), daarna 20 mei, 16 september en 21 oktober is de laatste KKR zondag van 2018. Wij hopen u, in ieder geval, één van deze data in Amersfoort te zien.
 
Gratis boekje
Jaarlijks worden de ateliers en galeries bezocht door ongeveer 5.000 kunstliefhebbers. Velen maken gebruik van de handige brochure met plattegrond, waarop alle adressen zijn vermeld. Het boekje is gratis te verkrijgen bij afhaalpunten zoals de VVV, de musea, winkels en horeca (ook in Leusden, Soest en Hoevelaken). Deelnemende ateliers en galeries zijn gemakkelijk te herkennen aan de paarse vlag met het beeldmerk van de KunstKijkRoute.Wij wensen u alvast veel KunstKijkPlezier toe!

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!