Menu

We gaan weer van Start!

Evenement, KKR

We gaan weer van Start!

We gaan weer van Start!

Het is een feit, de KunstKijkRoute 2019 staat vast. Het aantal deelnemers is meer dan vorig jaar en we hebben een verkoop expo in samenwerking met Frame.de.Galerie. Zet hem nu in je agenda zaterdag 18 en zondag 19 Mei van 13:00 tot 17:00 in en rondom het centrum van Amersfoort. We hebben een aantal zeer interessante nieuwe deelnemers en galeries. Hiervoor moet je wel even fietsen maar daar krijg je dan ook een zeer inspirerende ervaring voor terug.

De nieuwe website is in de maak en tijdens het weekend word de nieuwe Promo geschoten. Misschien word u wel even geïnterviewd door het KunstKijkRoute team. Laat je stem horen!

KunstKijkRoute033
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!