Menu

Afsluiting 2018, Begin 2019

Geen categorie

Afsluiting 2018, Begin 2019

Afsluiting 2018, Begin 2019

Beste deelnemer/vriend van de KKr2018,

We willen jullie graag heel kort onze toekomstplannen voorleggen:

Allereerst, de KunstKijkBende, wat is dat? Dit zijn leerlingen/jongeren die we in samenwerking met Scholen in de Kunst in gaan zetten tijdens de KKR-dagen.

Dit is volgens ons dé oplossing om het evenement nog sterker te maken en spannender voor de toekomst. Op de website staat het plan uitgeschreven zoals het nu vorm is gegeven. Daar kun je lezen wat er gaat gebeuren vanaf september 2019. Er word nog nagedacht over het aantal keer dat de KunstKijkRoute dan zal plaats vinden.

Voor nu hebben we besloten om de KKR 1 keer voor de zomer te houden in de vorm van een lang weekend met een aantal speciale aandachttrekkers. (Misschien wil jij hier zelf iets aan bijdragen of weet je mensen/acts die dit weekend nog aantrekkelijker kunnen maken?) Met het VVV gaan we afstemmen welk weekend dit gaat worden i.v.m andere evenementen.

Verder gaan we volgend jaar zoveel mogelijk informatie verzamelen van de afgelopen 25 jaar KKR zodat we daar een overzichtelijke en kleurrijke publicatie van kunnen maken. Dit doen we onder andere met Wilma Luigjes die, zoals je misschien weet, aan het kraambed van de KKR heeft gestaan. We gaan ook contact zoeken met Wilco Art books om deze publicatie te realiseren. En er komt een nieuwe website waar deelnemers na betaling een inlog krijgen om zelf hun teksten/beelden te uploaden zodat er geen misverstanden meer opstaan met de opmaak van de KKR-brochure.

Last but not leastgaan we praten met een filmbedrijf om een sprankelende promo te maken. Afgelopen jaar is veel gevraagd door culturele website’s om bezoekers van buiten Amersfoort te informeren over hoe tof ons evenement is en waarom zij hierheen moeten komen.

We hebben een manier bedacht om de KKR aanvullend te financieren: word Vriend. De persoon of het bedrijf als Vriend kan een x bedrag storten en is hiermee verzekerd van een tegenprestatie, bijvoorbeeld een meet-and-greet met een kunstenaar van zijn of haar keuze. Verdere uitwerking kun je terugvinden op de website.

Vriendelijke groet,

Werkgroep KKR 2019
Lukas & Dennis

0 Comments Leave a reply

  Leave a comment

  Your comment(click button to send)

  KunstKijkRoute033
  Share

  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!