Menu

KKR zoekt communicatieve versterking

Geen categorie

KKR zoekt communicatieve versterking

KKR zoekt communicatieve versterking

Kan jij en wil jij de werkgroep KKR komen versterken in 2019 stuur even een berichtje naar info@kunstkijkroute.nl of connect ons via social media. Wij zoeken iemand die verschillende dingen kan maar vooral feeling heeft voor kunst in Amersfoort en dat wereldwijd wil verspreiden. De werkgroep bestaat nu vooral uit vormgevers en wij zoeken dus iemand die niet vies is van woorden, zinnen, teksten en lekkere koffie.

Wij hopen je snel te zien,

Lukas en Dennis

0 Comments Leave a reply

  Leave a comment

  Your comment(click button to send)

  KunstKijkRoute033
  Share

  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!